0
Chimichangas med sprød kålsalat
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Hakket grisekødMexicansk krydderiblanding (stærk)zittauerløghvidløgtomatergulerødderhvidkål
1 min.
Fyld & salat

Hak løg og hvidløg fint, og skræl og skær gulerødder i strimler/julienne (brug evt. et mandolinjern).

Sautér løg, hvidløg og gulerødder i olie på en varm pande, og lad det falde let sammen, uden at det tager farve. 

Tilsæt kød, brun det hele godt igennem, og krydr med salt, peber og krydderiblandingen.

Tag det af panden, lad den køle lidt af, og vask panden af, så den er klar til at stege på igen. 

Snit kålen fint (brug et mandolinjern), kom den i en skål, drys med lidt fint salt, og knug det ind i kålen med dine hænder.

Skær tomaterne i tern, og vend dem med kålen, en smule eddike, olivenolie samt salt og sukker.

Tortilla hvede wraps - blødeRevet cheddar
15 min.
Chimichangas

Fyld tortillas med kødfyld og revet ost, og luk dem sammen til burritos (luk begge ender, og fold siderne sammen).

Steg pakkerne på begge sider på en pande i lidt olie, til de er gyldne og sprøde. 

yoghurt naturel
25 min.
Anretning

Anret chimichangas på en tallerken, top med tomat og kål, og servér med en klat yoghurt på siden.

Fif: Er du til ekstra spice, kan du med fordel servere din yndlings chilisauce dertil.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver