0
Chop-chop bowl med teriyaki, pak choy og avokado

Chop-chop bowl med teriyaki, pak choy og avokado

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Servér evt. soja eller sød chilisauce til retten, hvis du har lyst. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
jasminrispak choyingefærsquashhvidløgHakket grisekødTeriyakisauce
1 min.
Ris, pak choy og chop-chop

Tilbered ris efter anvisningen.

Del pak chou i 2-4 stykker. Steg den let i olie på en stor varm pande, ca. 2-3 min. Krydr den med salt og en smule revet ingefær. Tag pak chok af panden.

Riv imens squash groft og hvidløg fint. Sautér det på den varme pande fra pak choy. Det skal ikke tage farve. kom kød på panden, brun det og krydr med sukker, revet ingefær og teriyaki. 

 

 

forårsløgavokadolime
15 min.
Topping

Snit forårsløg fint. Skær avocado i tern og lime i skiver. 

23 min.
Anretning

Anret ris i dybe tallerkner. Top med chop-chop kød, pak choy, avocado og forårsløg. servér med lime. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?