Kog risene efter anvisning på posen.
Åbn forsigtigt posen med kød, og skrab fonden ned i en skål. Skær kødet i tynde skiver. Hak hvidløg fint, og marinér det sammen med kødet, fonden derfra samt 2/3 af tamarisaucen i ca. 5 min.
Rens og soignér champignoner, og skær dem i skiver. Pil og snit rødløg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler, evt. på et mandolinjern.
Rør 0,5 dl vand pr. person du laver mad til med 1/2 spsk. maizena, og rør det sidste tamari i. Sæt blandingen til side.
Varm en wok op til høj varme. Når du sprøjter et par dråber vand på, og de fordamper i det samme sekund, de rammer wokken, så er den klar!
Chop suey (Grøntsager): Kom 1-2 tsk. neutral olie eller kokosfedt i wokken, og lynsteg alle grøntsager. Efter 1-2 min. steges nu det marinerede kød incl. marinade med i 2-3 min., mens du hele tiden vender rundt, så det ikke brænder på. Når kødet netop er gennemvarmt, tilsættes vand/maizena/tamari-blandingen fra før. Kog igennem i 15-30 sekunder. Smag på retten, og justér evt. med lidt sukker, salt og peber.
Som vist på billedet.
Velbekomme!
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()