0
Penne med krydret pølse, bagt fennikel og bladselleri

Penne med krydret pølse, bagt fennikel og bladselleri

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rød peberfrugtFennikelpenne, glutenfri
1 min.
Grønt

Start med at sætte en stor gryde vand over at koge til pasta. Husk at tilføje et godt skud salt. Kog pastaen, når vandet bulderkoger.

Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

Skyl fennikel og rød peber. Skær fennikelen i skiver på ca. 1 cm, og del den røde peber i ca. 6 lige store dele.

Vend begge dele med lidt olivenolie og lidt salt, og bred dem ud på en flad bageplade. Bag dem i ovnen i 15-20 min., til begge dele er møre og har taget farve.

krystal karlbladselleriøko wienerpølser
10 min.
Pølse

Find en stor pande eller gryde frem, som er stor nok til at kunne rumme hele retten.

Skær pølsen i små bidder. Rist pølsen nogle minutter på panden ved mellem varme. 

Riv osten fint på et rivejern. Skær bladselleri i tynde skiver.

penne, glutenfri
20 min.
Pasta

Dræn pastaen, men gem lidt af vandet.

Kom pastaen over i panden sammen med pølser, og hold pandens temperatur på medium varme. Tilsæt ca. 2 spsk. pastavand pr. kuvert og den revne ost. Sluk for panden, og vend det hele godt rundt, så osten smelter om pastaen.

Vend bladselleri ned i pastaen, og smag til med salt og friskkværnet peber.

citron
30 min.
Anretning

Anret pastaen i en dyb tallerken, og kom bagt fennikel og peber ved.

Slut af med at rive citronen fint over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.

Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!

- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.

Alt sammen med et formål: Maximal Umami!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?