0

Chunky salat af avokado, tomat og agurk med bacon og paneret gedeost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del gedeosten i 4 og pensl med lidt smeltet smør. Vend dem grundigt i rasp og lad dem hvile 20 min. i køleskab. Rist baconen sprød på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Skær tomater og agurk i mundrette klodser og snit løget i mellemstore tern. Halver avokadoerne, fjern skal og sten, skær kødet i store tern og dryp med citronsaft. Anret tomat, agurk, løg og avokado i 4 dybe tallerkener, krydr med salt og peber og dryp med olie og balsamico. Steg ostestykkerne gyldne og sprøde på panden i smør, anret dem på toppen af salaterne og drys med bacon. Server straks med godt brød og evt. en sprød grøn salat til.

Kommentarer og forslag til opskriften