0

Ciabattaboller med krydrede skinkebøffer, frisk mozzarella, basilikum og soltørret tomatmayonnaise

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Bøffer: Kom pillede løg, hvidløg, salvie, paprika og fennikel i en foodprocessor og kør det helt fint. Ælt det sammen med det hakkede kød, form det til 4 store flade bøffer (husk de skrumper under stegning) og krydr dem med salt og peber. Steg bøfferne gyldne og møre på begge sider i lidt olie, ca. 3-4 min. på hver side (afhængig af tykkelse).

Resten: Hak de soltørrede tomater fint og rør dem sammen med mayonnaisen. Smag til med lidt salt og peber. Striml basilikumbladene, skær tomater, rødløg og afdryppet mozzarella i skiver og skyl rucolaen. Del bollerne og rist dem let.

Samling: Smør begge sider af bollen med mayonnaise og byg op fra underbollen; først rucola, så bøf, mozzarella, basilikum, tomat, rødløg og til sidst overbollen på.

Server straks sammen ovnbagte kartoffelklodser med hvidløg og rosmarin og en kraftig tomatsauce til at dyppe i - eller sammen med en god pastasalat.

Bonusinfo

Vores solkyssede tomater med oliven & kapers er smagsfulde semi-dried italienske tomater, sprøde sorte Leccino oliven og kapers som gror på den solbeskinnede Rocca Messina ca. 40 kilometer øst for Rom. Denne familiegård er som en af de meget få certificeret til at have oliventræerne certificerede som økologiske.

Olivene plukkes i oktober, november og december hvorefter de bringes i salt lage for at fjerne den bitre smag som er i alle oliven. Herefter udvandes de med frisk vand for at nedbringe saltindholdet i frugten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?