0

Confit de canard med pommes Lyonnaise og grøn salat og sennepsdressing

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Confit de canard:

Læg de confiterede lår i et ovnfast fad med fedt og det hele, og sæt fadet nederst i en 175 grader varm ovn i 20 min. Skru op til 225 grader i ca. 20 minutter,indtil skindet er helt sprødt. Ovne varierer meget og nogle kan drille, så det kan være svært få skindet sprødt. Du kan stege dem lidt under ovnens grill - eller stege dem sprøde på en pande.

Pommes Lyonnaise:

Skræl og kog kartoflerne møre (gerne dagen før). Skær dem nu i tynde skiver og rist dem på en stor pande eller to i lidt af andefedtet fra lårene og godt med smør. Når kartoflerne er lige ved at være færdige tilsættes meget fintskårne (gerne skåret på en mandolin) skalotteløg og de svinges med rundt, indtil de er møre. Krydr med salt og peber og vend masser af hakket bredbladet persille i lige før de serveres.

Salat:

Pluk salat og kørvel og vend det med sennepsdressing.

Sennepsdressing:

4 pasteuriserede æggeblommer

1 spsk dijonsennep

1 spsk grov sennep

2 spsk sød sennep

½ l. neutral rapsolie

1 spsk. citronsaft

1 spsk. hvidvinseddike

Salt og peber

Æggeblommerne blendes med sennep, salt og peber. Olien tilsættes langsomt til man får en let tyk dressing. Smages til med citronsaft og eddike. (Hvis du får lavet for meget dressingkan du sagtens gemme resten i et glas til en anden gang)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?