0
Congee med kyllingebryst, cashewnødder og forårsløg

Congee med kyllingebryst, cashewnødder og forårsløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

grøntsags bouillonrisottorisingefær
1 min.
Kog grøden

Start med at sætte risene over at koge til congee. Vej 60-65 g ris til 450 ml vand pr. kuvert.

Kom det hele op i en gryde sammen med bouillonpulver, et par skiver ingefær pr. kuvert og lidt salt. og bring det hurtigt i kog. Skru herefter lidt ned. og lad det koge under låg i 25-30 min., til konsistensen begynder at ligne havregrød. Husk at røre godt i bund et par gange undervejs.

Sæt også mindst en liter vand pr. kuvert over at koge til kylling i en anden gryde. Husk et godt skud salt.

kyllingebryst uden skind
5 min.
Kog kyllingen

Når vandet koger i den anden gryde, kommer du kyllingebrystet i, skruer ned på lavt blus, og lader det simre i 10-15 min. Sluk så, og lad kyllingen trække i vandet indtil servering.

spidskålforårsløglimecashewnødder
15 min.
Ordn det grønne

Skær lime i både.

Snit forårsløgene i tynde strimler, gerne lidt på skrå.

Snit også spidskålen i tynde strimler.

Hak cashewnødderne groft. 

30 min.
Anretning

Pluk kyllingen ud i lange strimler.

Anret congee i dybe tallerkener, og kom lidt soya over. Kom kyllingestrimler, kål og forårsløg ovenpå, og slut af med et drys cashewnødder. Server limebåde til.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?