0

Couscous med persillerødder, granatæbler, valnødder og tørret frugt (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Valnødder, Soya, Sesam, Gluten, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Tilbered couscousen som anvist på pakken og hold det lunt. Skræl persillerødderne, skær dem i små tern og rist dem let gyldne og møre på en pande i lidt olivenolie. Hak løget helt fint og klip abrikoserne i små tern. Halver granatæblet og bræk forsigtigt kernerne af. Knæk valnødderne og rist dem gerne let gyldne i ovnen eller på en tør pande. Vend det hele forsigtigt sammen med couscous, honning, lidt olie og evt. grofthakket persille. Smag til med citronsaft, salt og peber. Giv salaten som tilbehør til fx stegt kylling eller krydrede gryderetter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?