0
Couscoussalat a la tabbouleh med paraguayos & krydrede oksekødboller

Couscoussalat a la tabbouleh med paraguayos & krydrede oksekødboller

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

couscoustabbouleh krydderiparaguayosrødløgagurktomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktailbredbladet persillehvidløg
1 min.
Couscous:

Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad den trække i 2 min. Afkøl let, og smuldr couscoussen fra hinanden med fingrene, mens du tilfører 2/3 af tabbouleh krydderiblandingen. Tilsæt generøse mængder af din bedste olivenolie. Skyl og hak persille (du må gerne snitte den øverste tredjedel af stilkene med), og kom 2/3 af den i couscous'en sammen med agurk, paraguayos og tomat i tern. Vend fintsnittet rødløg og hakket hvidløg (brug det halve her) i, og smag til med salt og peber og en smule lys eddike. Lad couscoussen trække ved stuetemperatur, mens du steger kødbollerne.

hakket oksekødtabbouleh krydderibredbladet persillehvidløg
10 min.
Kødboller

Rør det hakkede kød med den sidste tredjedel af krydderierne, det sidste hakkede hvidløg samt hakket persille. Krydr generøst med salt og peber. Form farsen til små kugler, og steg dem sprøde, gyldne og gennemstegte på en pande.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Tabbouleh krydderi indeholder: 50% spidskommen, 25% koriander, 10% persille, 10% mynte, 5% sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?