Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad den trække i 2 min. Afkøl let, og smuldr couscoussen fra hinanden med fingrene, mens du tilfører 2/3 af tabbouleh krydderiblandingen. Tilsæt generøse mængder af din bedste olivenolie. Skyl og hak persille (du må gerne snitte den øverste tredjedel af stilkene med), og kom 2/3 af den i couscous'en sammen med agurk, paraguayos og tomat i tern. Vend fintsnittet rødløg og hakket hvidløg (brug det halve her) i, og smag til med salt og peber og en smule lys eddike. Lad couscoussen trække ved stuetemperatur, mens du steger kødbollerne.
Rør det hakkede kød med den sidste tredjedel af krydderierne, det sidste hakkede hvidløg samt hakket persille. Krydr generøst med salt og peber. Form farsen til små kugler, og steg dem sprøde, gyldne og gennemstegte på en pande.
Som vist på billedet.
Tabbouleh krydderi indeholder: 50% spidskommen, 25% koriander, 10% persille, 10% mynte, 5% sort peber.
Kommentarer og forslag til opskriften