Denne cowgirl ret må gerne være lidt stærk, men selvfølgelig ikke så stærk, at du ikke kan spise den. Så juster selv mængden af chipotle, så den bliver præcis som du kan lide den.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl quinoaen grundigt i en sigte, og kog den i rigeligt letsaltet vand i ca. 20 min. Hæld den tilbage i sigten, og lad den dryppe af.
Skær kyllingen i strimler og brun den i olie ca. 2-4 min. i en varm dyb pande.
Skrub eller skræl gulerødderne og riv dem groft. Snit løgene i både og snit bladsellerien fint.
Tilsæt gulerødder, løg og bladselleri til kyllingen, evt. med lidt mere olie. Lad det stege let i 3-4 minutter.
Krydr med spidskommen, et nip sukker, salt og peber.
Tilsæt chipotle og hakkede tomater.
Lad retten simre i ca. 10-15 minutter under omrøring. Smag til med salt og peber.
Spæd med vand undervejs, hvis behov.
Snit rødkålen fint, evt. på et mandolinjern. Skær avokadoen i tern og limen i både.
Anret quinoa i dybe tallerkner. Top med cowgirlkylling og afslut med rødkål, creme fraiche og avokado. Servér straks med limebåde og evt. en chilisauce til.
Kundekommentarer ()