0
Cowgirl kylling med quinoa

Cowgirl kylling med quinoa

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Denne cowgirl ret må gerne være lidt stærk, men selvfølgelig ikke så stærk, at du ikke kan spise den.

Så justér selv mængden af chipotle, så den bliver præcis, som du kan lide den. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

quinoa
1 min.
Quinoa

Skyl quinoaen grundigt i en sigte, og kog den i rigeligt letsaltet vand i ca. 20 min. Hæld den tilbage i sigten, og lad den dryppe af.

kyllingebryst uden skindgulerødderbladsellerispidskommenChipotle (røget chili)flåede og hakkede tomaterzittauerløg
2 min.
Cowgirl kylling

Skær kyllingen i strimler, og brun den i olie ca. 2-4 min. i en varm dyb pande.

Skrub eller skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skær løgene i både, og snit bladsellerien fint.

Tilsæt gulerødder, løg og bladselleri til kyllingen, evt. med lidt mere olie, og lad det stege let i 3-4 min.

Krydr med spidskommen, et nip sukker, salt og peber, og tilsæt chipotle og hakkede tomater. 

Lad retten simre i ca. 10-15 min. under omrøring, og smag til med salt og peber. 

Spæd med vand undervejs, hvis behov. 

rødt spidskålavokadolime
15 min.
Topping

Snit spidskålen fint, evt. på et mandolinjern. Skær avokadoen i tern og limen i både. 

28 min.
Servering

Anret quinoa i dybe tallerkener. Top med cowgirl kylling, og afslut med spidskål, creme fraiche og avokado. Servér straks med limebåde og evt. en chilisauce til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?