0

Cremede kartofler med forårsløg og agurk

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem af. Snit forårsløgene i tynde skiver. Halver agurken på langs, skrab kernerne ud og skær kødet i fine tern. Rør ymer, mayonnaise, presset hvidløg, sennep, karry, sherry, salt og peber sammen og smag til.

Vend kartofler, løg, agurk og gerne hakket dild i cremen, lad det trække et øjeblik og smag til.

Server til fx fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær