0
Cremede kødboller med pommes og salat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pommes frites
1 min.
Bag pommes

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Bag pommes frites, til de er gyldne og sprøde i kanterne.

hakket grisekøditaliensk kødbollekrydderisvampe sovs
3 min.
Lav kødboller

Rør kødet sammen med lidt salt og krydderblandingen. Form små kødboller, og steg dem på en pande i en smule olie i 4-5 min., til de har taget farve på alle sider. Tilsæt så sovsen, og giv den et opkog.

hjertesalatbredbladet persille
10 min.
Lav salaten

Pisk en dressing af lige dele eddike og olivenolie. Du skal bruge ca. 1/2 spsk færdig dressing pr. kuvert. Smag til med salt og groftkværnet, sort peber.

Pluk salaten ud i blade, og halver de største. Pluk persillen ud i blade, og hak stilkene fint med en kniv. Bland det hele i en skål med dressingen.

20 min.
Anretning

Anret pommes frites og kødboller på en tallerken. Kom evt. resterende sovs over retten, og kom til sidst salaten på tallerkenen.

Velbekomme!

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?