Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. Bag pommes frites, til de er gyldne og sprøde i kanterne.
Rør kødet sammen med lidt salt og krydderblandingen. Form små kødboller, og steg dem på en pande i en smule olie i 4-5 min., til de har taget farve på alle sider. Tilsæt så sovsen, og giv den et opkog.
Pisk en dressing af lige dele eddike og olivenolie. Du skal bruge ca. 1/2 spsk færdig dressing pr. kuvert. Smag til med salt og groftkværnet, sort peber.
Pluk salaten ud i blade, og halver de største. Pluk persillen ud i blade, og hak stilkene fint med en kniv. Bland det hele i en skål med dressingen.
Anret pommes frites og kødboller på en tallerken. Kom evt. resterende sovs over retten, og kom til sidst salaten på tallerkenen.
Velbekomme!
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Kommentarer og forslag til opskriften