Ovnen tændes på 200 grader varmluft.
Kartoflerne skæres i mundrette, rustikke stykker, og koges halvt møre i godt saltet vand.
Gulerødderne skæres i stykker som kartoflerne, og koger med i de sidste fem minutter.
Imens grøntsagerne koger, lægges kyllingelårene i et enkelt lag på en bageplade eller en stor bradepande, og krydres med salt og peber.
Mayonnaisen røres sammen med ranchkrydderiet, og smøres ud over kyllingelårene. Det lyder helt bananas, men det bliver godt!
Drys lårene med rasp (gem lidt til tomaterne), dryp raspen med olie, og sæt pladen ind i ovnen.
Når lårene er kommet i ovnen, deles tomaterne i halve.
Grøntsagerne drænes og damper af et minuts tid.
Vend dem i olie, og fordel dem i et enkelt lag på en bageplade sammen med de halve små tomater. Drys evt. med resten af raspen for lidt ekstra sprødhed.
Lad grøntsagerne bage i 10-15 min., til kartoflerne er sprøde.
Anret kyllingelårene og grøntsagerne på et fad, og giv evt. en god chilisauce til.
~Velbekomme ~
Ranchdressing mix indeholder:
20% dildspidser, 20% purløg, 20% persille, 10% hvidløgspulver, 10% løgpulver, 10% sort peber, 10% sennepsfrø.
Kundekommentarer ()