0

Cremet blomkålssalat med æbler, bacon og granatæblekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og skær stokken i små tern. Overhæld begge dele med kogende vand og lad det trække 10 min. Snit forårsløgene fint og skær æblerne i små tern. Klip baconen i tynde strimler på tværs af skiverne og rist dem netop sprøde på panden – dryp af på fedtsugende papir. Halver granatæblet og frigør kernerne forsigtigt. Rør de resterende ingredienser sammen til en dressing og smag til med salt og peber. Vend blomkål og æbler heri og smag til.

Anret salaten i en skål og drys med granatæblekerner og bacon.

Server salaten som tilbehør til fx fjerkræ, fisk eller gris.

Kommentarer og forslag til opskriften