0

Cremet blomkålssalat med æbler, bacon og ristede solsikkekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og skær stokken i små tern. Overhæld begge dele med kogende vand og lad det trække 10 min. Snit forårsløgene fint og skær æblerne i små tern. Skær baconen i tynde strimler på tværs af skiverne, rist dem sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Rist solsikkekernerne i olien med et godt nip salt til de er gyldne og lad dem køle af. Rør de resterende ingredienser sammen til en dressing og smag til med salt og peber. Vend blomkål og æbler heri og smag til. Anret salaten og drys med bacon og solsikkekerner. Server til fjerkræ, fisk eller kød.

Kommentarer og forslag til opskriften