0

Cremet blomkålssalat med cherrytomater, bacon, forårsløg og grov sennep (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og skær stokken i tern. Giv et 2 minutters opkog i letsaltet vand og overhæld straks med koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Rist baconternene sprøde på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Snit forårsløgene i tynde skiver og halver tomaterne. Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep, sukker, salt og peber sammen, smag til og vend dressingen med blomkålen. Anret på et fladt fad og drys med tomater, forårsløg og bacon. Smag til og server salaten til fx hvid fisk, rejer eller svinekød.

Kommentarer og forslag til opskriften