0

Cremet broccoli-pæresuppe med ristede mandler og blå ost (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i mellemstore buketter, skræl stokken og skær dem i tern. Halver pærerne, fjern stilk og kernehus og skær kødet i grove tern. Hak løgene og sauter dem klare og let gyldne i lidt olie i en tykbundet gryde. Kom broccolien ved og sauter 3-4 min. Vend pærerne i og sauter videre 2 min. Rør havregryn og mælk i lidt ad gangen og lad det koge op. Hæld fonden på, krydr med salt og peber og lad suppen koge 10 min. Rist imens mandelsplitterne let gyldne på en tør pande. Blend suppen helt glat, tilsæt flødeost og varm den langsomt op. Anret i dybe tallerkner og fordel små klatter blå ost i overfladen. Drys med mandelsplitter og server straks med godt baguette til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?