0

Cremet broccolisuppe med topping af østershatte, rødløg og bagte tomater

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl tomaterne, halver dem og skær blomsten væk. Del tomaterne i mellemstore tern og vend dem med 1 fed finthakket hvidløg, oregano, sukker, lidt olie, salt og peber. Læg dem i ét lag på en bageplade og sæt dem i ovnen ved 125 grader i ca. 45 min. til de er møre og tørret let ind. Del imens broccolien i små buketter, skræl stokken og snit den i tern. Hak løg og 2 fed hvidløg groft og sauter det i en gryde i lidt olie. Kom broccolibuketter og -stok ved, sauter 2-3 min. uden at de tager farve og hæld fonden på. Lad det simre under låg i 5-7 min. til grøntsagerne er møre, men stadig flot grønne. Pil imens rødløget og skær det i både. Fjern den seje stok på svampene og riv hattene i brede stykker. Varm lidt olie op på en pande og rist svampe og løg gyldne deri. Vend de bagte tomater og balsamicoen i og smag til. Blend broccolisuppen helt glat med en stavblender, tag den af varmen og rør kaffefløden i. Smag til og server straks toppet med tomat-svampe-rødløgssauteen. Giv masser af godt groft brød og en sprød grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?