0

Cremet frisk spinatfettuccine med broccoli, gedeost og cherrytomater

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del broccolien i fine små buketter, halver cherrytomaterne og hak hvidløgene fint. Sæt vand over til pastaen. Sauter broccolien i lidt olie 3-4 min, kom hvidløg ved og krydr med salt og peber. Sauter 2-3 min., hæld fløden på og lad det koge ind til ind til det halve. Kog imens pastaen al dente som anvist på pakken. Vend pasta, gedeost og cherrytomater i saucen, varm den hurtigt igennem og smag til. Anret i varme, dybe tallerkner og dryp med pesto. Server straks med en sprød grøn salat og godt brød til.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?