0

Cremet kartoffel-broccolisalat med bacon, æble, æg og agurk (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne, kog dem netop møre i letsaltet vand og køl af. Skær broccolitoppen i små buketter og stokken i små tern. Giv begge dele et 1 minuts opkog i letsaltet vand, overhæld med koldt vand og dryp godt af. Rist baconen sprød og dryp det godt af på køkkenrulle. Skær agurk og æble i små tern, snit løget i fine tynde skiver og hak æggene groft. Pluk persillen, hak den fint og rør den med mayonnaise, cremefraiche, sennep, vineddike, salt og peber. Smag dressingen til og vend grøntsager, æble, bacon og æg deri. Lad salaten trække 10 min. og smag igen til. Giv den som tilbehør til kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?