0
Cremet kartoffel med sprødstegt gris og urter

Cremet kartoffel med sprødstegt gris og urter

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
rødløggulerodbagekartoflercreme frisk 9%salt
1 min.
Cremet kartoffel

Sæt en gryde med vand (uden salt) over at koge.

Pil løget og skræl gulerødderne og kartoflerne. 1/4 af rødløget hakkes fint, og gemmes til senere. Resten af løget, gulerødder og kartofler skæres i grove stykker og koges i ca. 15 min., indtil det er helt mørt.

Hæld kogevandet fra, og mos grøntsagerne groft med et piskeris. Tilsæt creme frisk og det hakkede rødløg og smag til med salt.

rucolasalatolivenolie, ekstra jomfrubalsamicosort peber
15 min.
Salaten

Skyl rucola og persille grundigt og afdryp for vand. Hak persillen groft, og hæld den i en skål. Tilsæt 1 tsk. olivenolie og 2 tsk. balsamico pr. person. Smag til med salt og peber, og vend rucolaen heri lige før servering.

Sous vide, mør grisenakke
25 min.
Kødet

Varm en pande op ved høj varme. Pil kødet fra hinanden i trævler ligesom pulled pork.

Hæld 1 tsk. olie pr. person i panden, og steg kødet i ca. 2 min. på hver side til det får en gylden, sprød overflade.

30 min.
Anretning

Server den cremede kartoffel med den sprødstegte gris henover og top med rucolasalaten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
599 kcal
Fedt:
36,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,9 g
Kulhydrat:
36,6 g
heraf sukkerarter:
12,4 g
Kostfibre:
8,03 g
Protein:
27,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?