Sæt en gryde med vand (uden salt) over at koge.
Pil løget og skræl gulerødderne og kartoflerne. 1/4 af rødløget hakkes fint, og gemmes til senere. Resten af løget, gulerødder og kartofler skæres i grove stykker og koges i ca. 15 min., indtil det er helt mørt.
Hæld kogevandet fra, og mos grøntsagerne groft med et piskeris. Tilsæt creme frisk og det hakkede rødløg og smag til med salt.
Skyl rucola og persille grundigt og afdryp for vand. Hak persillen groft, og hæld den i en skål. Tilsæt 1 tsk. olivenolie og 2 tsk. balsamico pr. person. Smag til med salt og peber, og vend rucolaen heri lige før servering.
Varm en pande op ved høj varme. Pil kødet fra hinanden i trævler ligesom pulled pork.
Hæld 1 tsk. olie pr. person i panden, og steg kødet i ca. 2 min. på hver side til det får en gylden, sprød overflade.
Server den cremede kartoffel med den sprødstegte gris henover og top med rucolasalaten.
Kundekommentarer ()