0

Cremet kartoffelsalat med asparges, forårsløg og dild

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem af. Bræk den træede ende af aspargeserne og snit dem i 1 cm brede skrå skiver. Giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand og køl dem straks af under koldt vand. Snit forårsløgene i tynde skiver og hak dilden fint. Rør ymer, mayonnaise, presset hvidløg, sennep, karry, sherry, salt og peber sammen og smag til. Vend kartofler, asparges, løg og dild i cremen, lad det trække et øjeblik og smag til. Pynt med tomater og server til fx stegt fisk, grillretter eller frikadeller.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær