0

Cremet kold avokadosuppe med majs-bacon-tomattopping (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pil avokadoerne og kom kødet i en foodprocessor med hønsefond, finthakket løg, citronsaft, evt. frisk koriander, salt og peber og kør det til en helt glat suppe. Sæt suppen på køl til den er helt kold. Rens majskolberne for blade og tråde og kog dem møre i letsaltet vand. Skær kernerne af med en skarp kniv og kom dem i en skål. Skær baconen i 7 mm brede stykker på tværs af skiverne, rist dem gyldne på en tør pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Skær tomaterne i små tern og vend alle tre dele sammen med lidt olie og peber lige inden servering. Rør creme fraichen i suppen, smag til og anret den i 4 små skåle. Top med majsblandingen og server straks som fx forret med et godt hvidløgsbrød til.

Kommentarer og forslag til opskriften