Forvarm ovnen til 200 grader.
Skyl fennikel og broccoli grundigt. Skær fenniklen i grove skiver på den korte led, og skær broccoli ud i buketter. Stokken på broccolien kan også sagtens bruges, hvis man hiver skrællen af med en kniv.
Spred grøntsagerne ud på en bradepande dækket med bagepapir, hæld 1 spsk. olie pr. person henover, og vend det hele godt rundt med salt og peber.
Bages i ca. 20 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet helt møre.
Sæt en gryde med vand over at koge.
Skyl brøndkarsen grundigt, afdryp den for vand, og pluk skuddene fra stilken. Hak stilken fint, og gem skuddene til anretning.
Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Lad dem koge i ca. 15 min., indtil de er helt møre. Sigt vandet fra (gem lidt til at justere konsistensen på mosen), og mos kartoflerne med et piskeris til en grov mos, hvor mælken tilsættes lidt efter lidt.Tilsæt evt. lidt kogevand for at gøre mosen mere lind. Tilsæt de finthakkede brøndkarsestilke, og smag til med salt og peber.
Skær fisken ud i portionsstørrelser, og kom dem op i et ildfast fad. Krydr med god salt, og smør misoen ud på alle fladerne på fisken.
Bag fisken med skindsiden opad i ca. 6 min., men hold hele tiden øje med, om den er færdig ved at se, om skindet løsner sig fra fisken.
Skær citronen i både, som kan presses udover fisken.
Fordel den cremede kartoffel ud i dybe tallerkener, og anret fisk og bagt grønt henover.
Kundekommentarer ()