Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten
TIP: squash i pastasauce er altid super dejligt. Det forsvinder næsten og hjælper med at creme og fylde. MEN hvis du eller dine nu ikke er vilde med at se "det grønne" så skræl din squash inden brug.
1. Sæt vand over til pasta.
2. Steg bacon i en smule olivenolie på en varm pande til den er let gylden. Riv squashen groft og snit hvidløg i tynde skiver. Skær tomaterne i tern. kom det hele med på panden med bacon og sauter i 3-4 min. Krydr med salt og peber.
3. Tilsæt fløde på panden og lad sovsen simre indtil brug.
4. Skræl gulerødderne og skær dem til snacks.
5. Kom pastaen i kogende, saltet vand og kog den al dente. CA. 2 min. Afdryp den men gem kogevandet.
6. Vend forsigtigt pastaen med bacon og sauce. Tilsæt en smule kogevand og smag til med salt og peber. Lad det varme sammen i 1-2 min.
7. Anret pasta i dybe tallerkner. Top emd revet parmesan og rucola til dem der har lyst. Servér straks med gulerødder til.
Husk at salte vandet godt! En klog italiener lærte mig i sin tid, at vandet skal være salt som en tår af Middelhavet! Om du ønsker at komme lidt olie i vandet er til gengæld lidt af et individuelt spørgsmål! Jeg har ALTID gjort det! Hvorfor? Fordi nogen har sagt til mig, at man SKAL! Men det er vist i virkeligheden ikke så vigtigt :-)
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften