0

Cremet pasta penne med portobellosvampe, cherrytomater og pinjekerner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog pastaen al dente i rigeligt, velsaltet vand som anvist på emballagen. Dræn og vend med en smule olie, så det ikke klistrer.

Rens svampene og skær dem i ½ cm tykke skiver. Pil løget og snit det i tynde både.

Varm lidt olie godt op i en sauterpande og rist svampene til de er let gyldne og væden stegt væk. Kom løgene ved og rist dem med yderligere 1 min. Hæld fløden på, kog op til fløden tykner let og smag til med fintrevet parmesan, salt og peber. Vend drænet pasta og halverede cherrytomater i, varm igennem og smag til.

Anret i en skål og drys med ristede pinjekerner og gerne masser af strimlet frisk basilikum. Server som den er med godt brød eller bruschetta til eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?