0

Cremet pastinak-broccolisalat med snackpeber, æg og agurk (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i små mundrette tern. Kog dem netop møre i letsaltet vand og lad dem køle af. Skær broccolitoppen i små buketter og stokken i små tern. Giv begge dele et 1 minuts opkog i letsaltet vand, overhæld med koldt vand og dryp godt af. Rens peberfrugterne og skær dem, agurken, løget og de pillede æg i små tern. Rør mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, vineddike, salt og peber sammen og vend grøntsager og æg i dressingen. Lad salaten trække 10 min. og smag så til inden salaten serveres som tilbehør til alle typer af fisk og kød.

Kommentarer og forslag til opskriften