0

Cremet pastinak-broccolisalat med snackpeber, æg og agurk (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg, Sennep, Mælk

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne og skær dem i små mundrette tern. Kog dem netop møre i letsaltet vand og lad dem køle af. Skær broccolitoppen i små buketter og stokken i små tern. Giv begge dele et 1 minuts opkog i letsaltet vand, overhæld med koldt vand og dryp godt af. Rens peberfrugterne og skær dem, agurken, løget og de pillede æg i små tern. Rør mayonnaise, cremefraiche, dijonsennep, vineddike, salt og peber sammen og vend grøntsager og æg i dressingen. Lad salaten trække 10 min. og smag så til inden salaten serveres som tilbehør til alle typer af fisk og kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?