0

Cremet pastinaksuppe med blå druer, æble, pesto og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne, skær dem i grove i tern og hak løget. Sauter det hele i lidt olie 10 min. uden at det tager farve. Hæld bouillonen på og krydr med salt og peber. Kog suppen 25 min. til rødderne er godt møre og blend den så helt glat. Rør fløde i, varm suppen igennem og smag til. Halver druerne, snit æblet i fine små tern og hak valnødderne groft. Anret suppen i dybe tallerkner, dryp med pestoen og drys med druer, æbletern og valnødder. Server straks med godt groft brød til.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?