Du skal bruge 4-5 dl kogende vand pr. 100 g polenta. Start med mindre, du kan altid tilsæt ekstra.
Og husk at en sjat hvidvin altid er godt i polentaen, så tilsæt gerne hvidvin, hvis du har.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Pil majsene, og halvér dem. Jeg synes det er nemmest, at knække dem, men ellers brug en stor kniv. Damp majsene i kogende, saltet vand i 3-4 min. Afdryp dem, og hold dem lune i en dyb tallerken med låg på.
Pluk salaten, og halvér tomaterne. Anret begge dele på at fad, og krydr med salt, peber, olivenolie og eddike lige inden servering.
Skær limen i både.
Del fisken i mundrette stykker.
Kom Texan pork rub i en frysepose sammen med 1 spsk. mel pr. pers. Kom fisken i, og ryst det hele forsigtigt sammen, så fisken er dækket. Steg den i rigeligt olie ca. 2-3 min. i alt, og krydr med salt.
Kog vandet op med salt, og tilsæt evt. hvidvin. Pisk polentamel i, og pisk i et par minutter, til den er tyknet. Smag til med salt og peber, tag polentaen af varmen, og rør lidt mere end halvdelen af creme fraichen i.
Pensl de lune majskolber med det sidste creme fraiche. Drys dem med kimchi, og top med lidt plukket koriander.
Servér polenta med fisk og lidt koriander, og giv limebåde, salat og majs til.
Texan rub indeholder: Timian, allehånde, hvidløg, sort peber, kanel, nelliker, paprikaflager, ingefær og urteboullion
Kimchi krydderiblanding indeholder:
Kundekommentarer ()