0

Cremet salat af romanescoblomkål, hytteost og salatløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i ensartede buketter og damp dem lige knapt møre i lidt letsaltet vand. Køl straks af i iskoldt vand og dryp dem godt af. Hak blomkål og løg fint og rør det sammen med flødeosten til det er ensartet. Vend hytteost og gerne krydderurter i flødeostcremen og smag til med salt og peber. Server salaten som appetizer på knækbrød, som pålæg på madpakken eller som dip med sprøde grøntsagsstænger til.

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?