Befri majskolberne for blade og "hår" og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 8 min. Del blomkålen i små buketter og skær stokken i tern. Kom dem i kogevandet sammen med majsene de sidste 2 min. Overhæld straks med koldt vand for at stoppe kogeprocessen. Skær løg og tomater i tern, snit majskernerne fra kolberne med en skarp kniv og bland alle grøntsagerne sammen i en skål. Rør cremefraiche, mayonnaise, sennep, salt, peber og gerne hakkede krydderurter sammen, smag til og vend dressingen sammen med grøntsagerne. Server salaten til fx fisk, kylling eller svinekød.
En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia
Kommentarer og forslag til opskriften