0

Cremet spinatpasta med forårsløg, peberfrugt og jordskokfritter

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i ½ cm tykke skiver. Rens peberfrugten og skær kødet i små tern. Hak hvidløget fint, trim forårsløgene og snit dem i tynde skrå skiver - gem en håndfuld af den grønne top til pynt.

Rist jordskokkerne i hed olie til de har taget en fin gylden farve, lad dem dryppe af på køkkenrulle og drys med groft salt. Sauter peberfrugt, hvidløg og forårsløg i lidt olie i en sauterpande, uden at det tager farve. Kom fløden ved, krydr med salt og peber og lad det koge ind til en cremet sauce.

Kog imens pastaen al dente i letsaltet vand. Smag flødesaucen til og vend pasta og parmesan i. Anret og drys med jordskokkefritter og den gemte forårsløgstop. Server straks til fx fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?