0

Cremet suppe af ristede persillerødder med topping af bagte cherrytomater, hvidløg og løg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Halver tomaterne og del de pillede løg i 1 cm brede både. Vend dem med lidt olie, oregano, salt og peber og bred dem ud i et lavt ildfast fad. Læg 6 upillede hvidløg på en bageplade for sig og bag det hele ved 150 grader i 30-40 min. Skræl imens persillerødderne og skær dem i tern. Varm lidt olie op i en tykbundet gryde og rist rødderne deri 5 min. Kom 2 fed pillede hvidløg, honning, timian, salt og peber ved og sauter stille og roligt ved lav varme til persillerødderne er flot gyldne. Rør fond i og lad suppen simre 10 min. til rødderne er helt møre. Blend suppen glat med en stavblender, rør fløden i og varm suppen igennem. Tag imens tomtaer, løg og hvidløg ud af ovnen. Pil hvidløgene, mos dem med en gaffel og vend dem sammen med løg og tomater. Server suppen i dybe tallerkner toppet med tomat-løg-hvidløgsblandingen og masser af godt groft brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?