0

Cremet suppe af ristet blomkål, fennikel og hvidløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkålen i buketter og skær fenniklen i store tern. Vend begge dele samt de upillede fed hvidløg med lidt olie, salt og peber og bred det hele ud i en bradepande. Bag grøntsagerne ved 175°C i 25 min. til grøntsagerne er gyldne. Pil hvidløgene og kom dem i en gryde sammen med blomkål, fennikel og hønsefond. Kog det op og lad suppen simre 10-15 min. til grøntsagerne er helt møre. Blend suppen helt glat med en stavblender, rør fløden i og varm igennem. Smag til med salt og peber og giv fx crostini med oliventapenade og soltørret tomatpesto til.

Kommentarer og forslag til opskriften