0

Cremet suppe med pastinakker og karamelliserede rødløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl pastinakkerne, skær dem i tern og hak løget. Sauter begge dele i lidt olie 10 min. uden at de tager farve. Hæld bouillonen på, krydr med salt og peber og kog suppen 25 min. til rødderne er godt møre. Rens imens rødløgene og skær dem i skiver. Sauter løgene bløde i lidt olie inden sukkeret tilsættes. Krydr med salt og peber og lad løgene karamellisere til al væden er væk og de har fået et gylden farve. Blend suppen helt glat, kom fløde på, smag til og varm den igennem. Server suppen i skåle toppet med de karamelliserede løg og gerne en skefuld god pesto. Giv masser af godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften