Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær eller riv svampene i grove stykker.
Hak løg, hvidløg og fennikel fint.
Kom bacon i en stor gryde, og varm op ved høj varme. Steg baconen i ca. 5 min. under omrøring, indtil den har fået godt med farve og er blevet sprød.
Overfør baconen til en tallerken med fedtsugende papir.
Steg svampene i fedtet fra baconen. Steg dem i ca. 5 min. uden at røre for meget rundt, så svampene kan få lidt farve.
Skru ned for varmen på svampene, og tilsæt hvidløg, skalotteløg og fennikel. Steg yderligere 5 min. under omrøring, indtil grøntsagerne er blevet møre.
Hæld 1/2 spsk. hvedemel pr. person i gryden, og rør i yderligere 1 min.
Hæld creme frisk, cannellinibønner og 2 dl. vand i gryden pr. person, og lad det simre et par min. under omrøring.
Smag til med salt og peber.
Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.
Servér suppen i skåle, og top med bacon. Servér brødet til.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()