0
Cremet svampesuppe med baconcrumble og butterbeans

Cremet svampesuppe med baconcrumble og butterbeans

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

blandede svampeFennikelskalotteløghvidløg
1 min.
Forbered grøntsagerne

Skær eller riv svampene i grove stykker.

Hak løg, hvidløg og fennikel fint.

bacon i tern
10 min.
Forbered suppen

Kom bacon i en stor gryde, og varm op ved høj varme. Steg baconen i ca. 5 min. under omrøring, indtil den har fået godt med farve og er blevet sprød.

Overfør baconen til en tallerken med fedtsugende papir.

Steg svampene i fedtet fra baconen. Steg dem i ca. 5 min. uden at røre for meget rundt, så svampene kan få lidt farve.

creme frisk 9%cannellinibønner
20 min.
Færdiggør suppen

Skru ned for varmen på svampene, og tilsæt hvidløg, skalotteløg og fennikel. Steg yderligere 5 min. under omrøring, indtil grøntsagerne er blevet møre.

Hæld 1/2 spsk. hvedemel pr. person i gryden, og rør i yderligere 1 min. 

Hæld creme frisk, cannellinibønner og 2 dl. vand i gryden pr. person, og lad det simre et par min. under omrøring.

Smag til med salt og peber.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
25 min.
Lun bollerne

Bag eller rist bollerne som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Servér suppen i skåle, og top med bacon. Servér brødet til.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
514 kcal
Fedt:
16 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,5 g
Kulhydrat:
62 g
heraf sukkerarter:
7,3 g
Kostfibre:
11,4 g
Protein:
24,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?