0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brun mark-champignonbladselleritimianhvidløg
1 min.
Grøntsager

Skær champignons i kvarte og skær bladselleri og hvidløg i tynde skiver, og pluk timian ud i blade.

kikærter i vandcreme fraiche 38%grøntsagsbouillonhvidløgtimian
10 min.
Suppe

Steg svampene gyldne i god olivenolie ved mellemhøj varme i en stor gryde - gerne over flere omgange. Tilsæt hvidløgene. Lad dem sautere med et minuts tid. Kom så creme fraiche (gem ca. en spiseskefuld pr kuvert du laver mad til), de drænede kikærter, bouillon og ca. 2 dl. vand pr. kuvert op i gryden, og lad det simre 15 min. under låg.

æblebaguettes
20 min.
Æble & baguette

Fugt og lun brødet i en 225 grader forvarm ovn i 5 minutter.

Skær imens æblet i små tern.

baguettes
25 min.
Anretning

Smag suppen til med salt og godt med friskkværnet sort peber, og anret den rygende varm i dybe tallerkener.

Kom bladselleri, æbletern og timianblade over retten lige inden servering.

Server med skiver af det lune brød. 

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?