0
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

brun mark-champignonbladselleritimianhvidløg
1 min.
Ordn grøntsagerne

Skær champignons i kvarte og skær bladselleri og hvidløg i tynde skiver, og pluk timian ud i blade.

kikærter i vandfløde 38% (piskefløde)grøntsags bouillonhvidløgtimian
10 min.
Suppe

Steg svampene gyldne i god olivenolie ved mellemhøj varme i en stor gryde - gerne over flere omgange. Tilsæt hvidløgene. Lad dem sautere med et minuts tid. Kom så fløde, drænede kikærter og ca. 2 dl. vand pr. kuvert op i gryden, og lad det simre 10 min. under låg.

æble
20 min.
Skær æblet

Skær æblet i små tern.

25 min.
Anretning

Smag suppen til med salt og godt med friskkværnet sort peber, og anret den rygende varm i dybe tallerkener.

Kom bladselleri, æbletern og timianblade over retten lige inden servering.

Bonusinfo

Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?