Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær gulerod og porre i mundrette stykker, og spred dem ud på bagepladen.
Bag grøntsagerne i 15-20 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre.
Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern, og overfør begge dele til en kasserolle med 1 tsk. olie pr. person. Steg hvidløg og ingefær et par minutter under omrøring, indtil den kraftige duft aftager lidt.
Hæld kokosmælk, bouillon og 1 dl. vand pr. person i gryden, og lad suppen simre i 5-10 min.
Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm, overfør dem til en skål, og vend fiskesaucen rundt i stykkerne.
Kog nudlerne som angivet på pakken.
Kom fisken og de bagte grøntsager i suppen, og lad den simre i 2-3 min., indtil fisken begynder at flage.
Smag suppen til med salt, revet citronskal, citronsaft og evt. lidt sukker.
Fordel nudlerne i skåle, og hæld suppen henover.
Kundekommentarer ()