0
Cremet thai krydret fiskesuppe med nudler, ingefær og citron

Cremet thai krydret fiskesuppe med nudler, ingefær og citron

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mørksej, Nødder

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porregulerod
1 min.
Bag gulerod og porre

Forvarm ovnen til 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær gulerod og porre i mundrette stykker, og spred dem ud på bagepladen.

Bag grøntsagerne i 15-20 min., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og er blevet møre.

hvidløgingefærBouillonkokosmælk
10 min.
Lav suppen

Riv hvidløg og ingefær på den fine side af et rivejern, og overfør begge dele til en kasserolle med 1 tsk. olie pr. person. Steg hvidløg og ingefær et par minutter under omrøring, indtil den kraftige duft aftager lidt.

Hæld kokosmælk, bouillon og 1 dl. vand pr. person i gryden, og lad suppen simre i 5-10 min.

mørksejfilet uden skindnam pla (fiskesauce)
20 min.
Skær fisken

Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm, overfør dem til en skål, og vend fiskesaucen rundt i stykkerne.

nudler, boghvede
25 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

citron
25 min.
Færddiggør suppen

Kom fisken og de bagte grøntsager i suppen, og lad den simre i 2-3 min., indtil fisken begynder at flage.

Smag suppen til med salt, revet citronskal, citronsaft og evt. lidt sukker.

30 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle, og hæld suppen henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
575 kcal
Fedt:
28,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
20,2 g
Kulhydrat:
48,7 g
heraf sukkerarter:
10,3 g
Kostfibre:
5,3 g
Protein:
30,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?