0
Cremet tomatsuppe med rejer, bagt peberfrugt og pinjekerner

Cremet tomatsuppe med rejer, bagt peberfrugt og pinjekerner

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

rød peberfrugt
1 min.
Bag peberfrugten

Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær peberfrugten i strimler og spred ud på bagepladen. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Bages i ca. 15 min., indtil peberfrugten bliver lidt branket i overfladen.

hvidløg
10 min.
Steg hvidløget

Hak hvidløget i tynde skiver og overfør til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person. Sæt over middel varme og lad hvidløget simre i 5 min. Det skal ikke tage farve.

pinjekerner
15 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

tomaterbasilikumcreme frisk 9%
20 min.
Tilsæt tomaterne

Skær tomaterne i både og tilsæt til hvidløget og lad det stege under omrøring i 1 min.

Hæld vand i tomaterne, indtil det dækker og lad det simre 5 min.

Tilsæt creme frisken og halvdelen af basilikumbladene, blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
25 min.
Lun bollerne

Lun bollerne i ovnen som angivet på pakken. 

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle og anret peberfrugten, pinjekernerne, rejerne (drænet for vand) og resten af basilikummen henover. Servér brødet til.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
587 kcal
Fedt:
26,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,3 g
Kulhydrat:
55,1 g
heraf sukkerarter:
18,5 g
Kostfibre:
3,2 g
Protein:
27 g