0
Cremet tomatsuppe med rejer, bagt peberfrugt og pinjekerner

Cremet tomatsuppe med rejer, bagt peberfrugt og pinjekerner

Hovedingrediens:
Skaldyr
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rød peberfrugt
1 min.
Bag peberfrugten

Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær peberfrugten i strimler og spred ud på bagepladen. Vend med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr med salt og peber.

Bages i ca. 15 min., indtil peberfrugten bliver lidt branket i overfladen.

hvidløg
10 min.
Steg hvidløget

Hak hvidløget i tynde skiver og overfør til en gryde med 1/2 spsk. olie pr. person. Sæt over middel varme og lad hvidløget simre i 5 min. Det skal ikke tage farve.

pinjekerner
15 min.
Rist kernerne

Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.

tomaterbasilikumcreme frisk 9%
20 min.
Tilsæt tomaterne

Skær tomaterne i både og tilsæt til hvidløget og lad det stege under omrøring i 1 min.

Hæld vand i tomaterne, indtil det dækker og lad det simre 5 min.

Tilsæt creme frisken og halvdelen af basilikumbladene, blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.

Primitivo surdejs bolle med fuldkorn
25 min.
Lun bollerne

Lun bollerne i ovnen som angivet på pakken. 

30 min.
Anretning

Fordel suppen i skåle og anret peberfrugten, pinjekernerne, rejerne (drænet for vand) og resten af basilikummen henover. Servér brødet til.

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
587 kcal
Fedt:
26,4 g
heraf mættede fedtsyrer:
2,3 g
Kulhydrat:
55,1 g
heraf sukkerarter:
18,5 g
Kostfibre:
3,2 g
Protein:
27 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?