0

Crispsalat med æble, gedeost, honning og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri æblerne for kernehus, skær kødet i tynde skiver og vend dem med appelsinsaften. Skyl salaten og slyng den tør. Snit forårsløget i tynde skiver og hak valnødderne groft. Vend æbler, løg og valnødder sammen med 2 spsk. olie, salt og peber. Anret salaten på et flot fad, fordel æbleblandingen ovenpå og smuldr gedeosten henover. Dryp med flydende honning og lidt ekstra olie og server som forret med godt brød til eller som tilbehør til fx laks, kylling eller lam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?