0

Crispsalat med grillet ananas, avokado og rødløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 225 grader og grill. Befri ananasen for top og skal, skær den i kvarte og fjern stokken. Del hver kvarte en gang mere på langs, så der dannes 8 stænger. Læg dem på en bageplade beklædt med stanniol, drys jævnt med sukker og sæt dem under den varme ovngrill i 5 min. Vend stængerne, grill dem yderligere 3-5 min. og lad den køle lidt af. Skyl imens salaten, slyng den tør og snit løget i tynde både. Befri avokadoen for skal og sten og skær kødet i tern. Pisk sesamolie og –frø, ingefær, presset hvidløg, citronsaft, fish sauce og 2 spsk. olie sammen og smag dressingen til. Skær ananasen i mundrette bidder. Bred salaten ud på et flot fad og fordel ananas, avokado og rødløg ovenpå. Dryp dressingen over og drys evt. med koriander/mynte. Server straks til wokretter, kylling eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?