0

Crispsalat med marineret blomkål, cherrytomater, grønne rosiner og kapers (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Del blomkålen i små buketter og kog dem lige knap møre i letsaltet vand. Snit rødløgstoppen fint, dryp kapersene af, og bland det hele i en skål. Pisk eddike, olie og honning sammen og smag til med salt og peber. Vend blomkål og dressing sammen og lad det marinere på køl i 30 min. Kom rosinerne i en skål, overhæld med kogende vand og lad dem trække 20 min. Skyl salaten og slyng den tør. Halver tomaterne og snit rødløget i tynde både. Bred salaten ud på et fladt fad. Vend drænede rosiner, tomater og rødløg hurtigt sammen med blomkålen og anret det hele ovenpå salaten. Server straks til kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?