0

Crispsalat med melon, avokadodressing og nigellafrø (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skyl salaten, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Befri melonen for skal og kerner, skær kødet i tern og fordel dem ovenpå salaten. Halver avokadoen, fjern stenen og skrab kødet ned i en skål. Mos det helt fint med citronsaft og cremefraiche og smag til med tabasco, salt og peber. Fordel dressingen i "klatter" på salaten og drys med helt finthakkede løg og nigellafrø. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Nigellafrø  der er små sorte frø er en almindelig ingrediens i Mellemøsten og Indien. De er let bitre og pebrede i smagen, og kan steges før brug for at forstærke smagen. Nigellafrø kendes også som 'jomfru i det grønne'.Nigella bruges undertiden i garam masala eller mildere retter som for eksempel kormas. I Mellemøsten og Indien tilsættes nigellafrø gerne til en brøddej før bagning.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?