0

Crispsalat med melon, avokadodressing og nigellafrø (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl salaten, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Befri melonen for skal og kerner, skær kødet i tern og fordel dem ovenpå salaten. Halver avokadoen, fjern stenen og skrab kødet ned i en skål. Mos det helt fint med citronsaft og cremefraiche og smag til med tabasco, salt og peber. Fordel dressingen i "klatter" på salaten og drys med helt finthakkede løg og nigellafrø. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Nigellafrø  der er små sorte frø er en almindelig ingrediens i Mellemøsten og Indien. De er let bitre og pebrede i smagen, og kan steges før brug for at forstærke smagen. Nigellafrø kendes også som 'jomfru i det grønne'.Nigella bruges undertiden i garam masala eller mildere retter som for eksempel kormas. I Mellemøsten og Indien tilsættes nigellafrø gerne til en brøddej før bagning.