0

Crostini med grillede pærer, gorgonzola, honning og pekannødder (20 stk.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist nødderne med et lille nip salt på en tør pande eller i ovnen til de er let gyldne og ad dem køle af. Halver pærerne, fjern stilk og kernehus og snit hver halvdel i 5 både. Vend dem forsigtigt med 1 tsk. olie og grill dem møre og let gyldne på en hed grillpande. Rør flødeost, smør, gorgonzola og sherry sammen til en blød, ensartet creme. Skær baguetten i 2 tynde skiver med et skråt snit og rist brødskiverne på grillpanden eller i brødristeren. Skær brødskiverne med et tyndt lag ostecreme og top dem med en grillet pærebåd. Dryp med honning og drys med finthakkede pecannødder og ditto rosmarin (rosmarin kan udelades). Server straks som appetizer, natmad eller som tilbehør til grillet lammekød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?