0
Daal med stegt rødspætte og grøn salat
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Inden du starter

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

røde linserdaalkrydderiløg
1 min.
Lav daalen

Start med at snitte løget i tynde skiver. Sæt en gryde over på mellem varme, og tilsæt lidt olie. Sautér løgene i 2-3 min., uden at de tager farve. Tilsæt så linser og krydderblanding, og lad dem sautere med et minuts tid. Dæk det hele med vand, krydr med lidt salt, og lad daalen simre under låg i ca. 15 min., til linserne er kogt til en grød. Spæd til med vand løbende, hvis det er nødvendigt.

rucolahjertesalatmajroer
8 min.
Lav salaten

Pluk hjertesalaten ud i både. Skræl majroerne, og skær dem i små tern. Vend hjertesalat, rucola og majroer sammen i en skål.

Pisk en dressing af lige dele lys eddike og olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet, sort peber. I alt skal du bruge ca. 1/2 spsk. færdig dressing pr. person.

Vend dressingen sammen med salaten lige før servering.

rødspættefilet
15 min.
Steg rødspætten

Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg fiskefileterne i ca. 2 min. på hver side, og krydr med salt og groftkværnet sort peber.

20 min.
Anretning

Anret daal i bunden af en dyb tallerken med stegt fisk og salat ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Daal krydderi indeholder: 20% gurkemeje, 20% spidskommen, 15% sorte sennepsfrø, 15% gule sennepsfrø, 15 % garam masala, 5% asafetidia, 5% karryblade, 5% kasuri methi.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?