Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Varm en gryde op ved høj varme.
Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person uden at røre for meget rundt, så kødet kan få godt med farve.
Tilsæt krydderiblandingen og steg yderligere et par minutter under omrøring.
Hak guleroden og løget i tynde strimler og overfør til gryden (gem lidt rødløg til at sylte)
Lad grøntsagerne stege under jævnlig omrøring i ca. 5 min.
Riv hvidløget og ingefæren ned i gryden.
Tilsæt linserne og tomatpureen og rør det godt rundt. Hæld vand i, indtil det dækker fyldet ca. et par cm. over fyldet.
Lad det simre i ca. 15 min., indtil linserne er blevet møre. Rør rundt undervejs.
Kom det resterende rødløg i en lille skål, dæk med eddike og krydr med lidt salt.
Hæld yoghurten i en lille skål og krydr med salt og peber.
Smag dahlen til med salt og peber. Fordel den i skåle og anret yoghurten og rødløget henover.
Kommentarer og forslag til opskriften