
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Varm en gryde op ved høj varme.
Steg kødet i 1 tsk. olie pr. pers., uden at røre for meget rundt, så kødet kan få godt med farve.
Tilsæt krydderiblandingen, og steg yderligere et par minutter under omrøring.
Hak gulerødder og rødløg i tynde strimler, og overfør det til gryden (gem lidt rødløg, til at sylte).
Lad grøntsagerne stege under jævnlig omrøring i ca. 5 min.
Riv hvidløg og ingefær ned i gryden.
Tilsæt linser og tomatpuré, og rør det godt rundt. Hæld vand i, indtil det dækker fyldet ca. et par cm. over fyldet.
Lad det simre i ca. 15 min., til linserne er blevet møre, og rør rundt undervejs.
Kom det resterende rødløg i en lille skål, dæk med eddike, og krydr med lidt salt.
Hæld yoghurten i en lille skål, og krydr med salt og peber.
Smag dahlen til med salt og peber.
Fordel den i skåle, og anret yoghurt og syltet rødløg henover.
Kommentarer og forslag til opskriften