Snit porrerne i 3 mm tynde skiver og skyl dem godt. Skær æblerne i ½ cm3 små tern. Rist baconen næsten færdig på en pande og kom porreskiverne ved. Sauter 2-3 min. til porrerne er bløde og vend så æblerne i. Krydr med salt og peber og lad det simre sagte i 2 min. til æblerne er knapt møre. Skær tomaterne i små tern og vend dem i til allersidst. Nip bønnerne og bræk den træede ende af aspargserne. Damp dem begge netop møre i lidt letsaltet vand, 5-7 min. afhængig af størrelse. Dryp godt af, anret dem på et fad og fordel toppingen over. Server til fisk, fjerkræ eller lyst kød.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften