0

Dampede brede bønner med peberfrugt-æble-bacontopping (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær æbler, renset peberfrugt og løg i tern, ca. 1 x 1 cm, og hak løget i lige så store stykker. Rist baconen gylden på en pande og kom løget ved. Lad det simre til løgene er klare og vend så æbler og peberfrugt i. Krydr med salt og peber og lad det simre sagte i ca. 5 min. til æblerne er møre. Nip bønnerne, flæk dem en gang på langs og kog dem i min. 5-7 minutter i letsaltet vand. Dryp dem godt af, anret dem på et fad og fordel peberfrugt-æble-bacontoppingen over. Server til fisk, fjerkræ eller lyst kød.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?